Forum

Velkommen til Dansk Finnjolle Klubs hjemmeside.

Kommentarfelt er nederst på siden.
Debattér, diskutér, lav aftaler – og skriv pænt!

1.744 responses to “Forum

 1. Hej,
  Jag söker ett boat cover till min Finn, var kan jag få tag i ett sådant, kan tänka mig ett nytt eller ett brugt i gott stand.

  Mvh
  Mats

 2. Hej Venner. Fire tilmeldte Flæske Cup 2018. Det er s.. lidt i underkanten. Tilmeldingen lukker en uges tid før stævnestart, der afvikles kun sejlads hvis mere end ti tilmeldte både, da der ellers ikke kan dækkes flæsk, og benzin til følgebåde. Så minimum 6 mere før vi afvikler stævnet i VSK. Tilmelding via: https://vsk.billetexpressen.dk/

  • så lykkedes det at få betalt, hvilket betyder at jeg sparer de 50 kroner til kenneth. Måtte bruge min arbejdscomputer, da min egen computer og min I pad ikke ville tale med modulet, men nu har jeg i hvert fald betalt

   Flæske Cup here we come!!!

   Richard DEN 18

 3. Hej
  Tak for to svar fra vestegnen.
  Ad Jakob. Det kan jeg sende direkte til spørgere!
  Ad Vor flittige formand. Det er et stort belagt forår, med masser af muligheder for sejltræning på bane! Men sandelig også super for sydlændingene, de kan jo tilbringe en måned her i det dejlige forår. Det skal der reklameres for inden så længe på diverse finn -websites!

 4. Hej
  Er der nogen der har set info om Masters 2019?
  Jeg husker ikke at have set datoer for mesterskabet!
  Det er måske publiceret, men hvor? Har hørt fra et par udlændinge der også mangler info. NOR etc!
  Ærbødigst
  Flemming

 5. Hej alle
  Er den en der ligge inde med en brusforviring på hvordan man splejser et finn fald?

 6. Endnu en Finnjolle til Middelfart Sejlklub

  Stort tillykke til Jacob Brasse fra Billund som har købt Finnjolle.

  Efter en prøvetur i FINN DEN 46, hvor Jacob lige skulle teste om fysikken kunne holde, var det bare om at slå til da der var en god Devoti jolle til salg i Dragør.
  Så båden blev hentet i lørdags og allerede dagen efter var der 2 joller på vandet i 4-6 m/s. Allerede fra først tur viste Jakob at han ikke helt havde glemt de gode takter fra den gang han sejlede europajoller for ca. 25 år siden.
  Det viste sig at Jakob´s nye båd var hurtig både op og ned af bakke og at DEN 46 skulle være vågen og ikke bare kunne sejle ”tursejlads” for at kunne følge med.
  Vi er nu oppe på 4 Finner i Middelfart Sejlklub så det går stille og roligt fremad med antallet. Målet er en flåde på minimum 10 finnjoller inden for de næste par år.
  Så hvis der er nogle der har en drøm og interesse om at komme til at sejle en rigtig herrebåd er det bare at kontakte Martin Mikkelsen fra Middelfart Sejlklub på 31669777. Så kan man få en tur ganske gratis og under kyndig vejledning.

 7. Hej alle Finnjolle sejlere
  Vi har god dækning af vores aktiviteter i sejlsportsmedierne, men vi får ikke udnyttet det til at sprede de glade budskaber.
  I det seneste 1/2 år har vi stort set ikke udvidet kredsen af personer, der følger os på f.eks. Facebook. Det kan vi se af de ugentlige statistikker vi modtager fra netop Facebook.
  Der er stort behov for, at I alle sammen begynder at ‘like’, dele og især kommentere de historier vi publicerer på vores egen hjemmeside, på Minbaad.dk, på baadmagasinet.dk og Facebook/Finnjolle. Husk også at sende link over til jeres lokale sejlklubber hjemmesider mm.
  Allerbedst er det, når i skriver kommentarer eller bidrager med små ekstra historier om jeres aktiviteter (f.eks. en aftentræning).
  Det arbejde jeres pressesekretær laver, vil være 10 gange mere værd, når i på en positiv måde bidrager til at skabe glade budskaber.
  Denne info er en service meddelelse, da i nok ikke tænker så meget over det til daglig. Med håb om, at I forstår og bliver lidt mere aktive i at hjælpe os alle.
  Sejlerhilsener
  Pressesekretæren

  • Hej – Her i Veddelev går det fortsat fremad med flere aktive Finn sejlere. Vi er nu rundet 10 joller og det er på kun 1 år. Det er min oplevelse at når tidligere jollesejlere genoplever det at sejle jolle – så kommer der hurtigt lys i øjnene. Da jeg var dreng sejlede jeg optimist og senere som ung OK-jolle – men prøvede min første tur i en Finnjolle sidste forår og jeg var solgt med det samme. Der er næsten gået 50 år siden jeg slap OK-jollen og så i løbet af 10 minutter i en Finnjolle så er man solgt. Jeg er ret sikker på at vi runder 15 Finnjoller i Veddelev i løbet af det næste halve år og det er selvom det er vinter. Hvis dette kan lade sig gøre i Veddelev – hvad kan der så ikke ske i andre klubber hvis der gøres en indsats af nogle ildsjæle? – for jeg tror det er det der skal til. Jeg har været medlem af Veddelev Strands Bådelaug i næste 40 år og jeg kan ikke huske at vi tidligere har haft Finnjoller i klubben.
   Så følg Michaels opfordring til at dele vores gode historier når der er mulighed for det – jo flere vi bliver jo sjovere for alle.
   De bedste sejler hilsener – Frank

 8. Hej.. spørgsmål fra nybegynder på 50 år 94kg.. hvis jeg skal vælge en jolletybe til at sejle for sjov og lære at sejle. Er det så en finn, OK, Europajolle eller noget helt andet jeg skal købe ? Vh Henrik

  • Hej Henrik,

   Både Laser og Finn er bundsolide både, som kan bjerge sig i hårdt vejr. Finnjollen går sjældent i stykker og holder længe så man får meget for pengene på brugtmarkedet. Med din vægt bør du starte med at prøve Finnjollen og det kan du gøre allerede på søndag i Dragør, hvor vi har træf.

  • Jeg købte en gl Finn for 7 år siden. Med en vægt 82 kg.
   Båden kan sejles i meget vind med ringe vægt, har været i <12 m/s og stadig sejle sikkert. Det er selvfølgelig en fordel med lidt flere kg. på siden af dækket eller en god fysiks form :-), 94 kg lyder fint

   Jeg har efterfølgende købt en knap så gl. Finn, fra 2000. Hvor det er mig der forhindre farten og ikke båden. Det er muligt at komme ind og sejle til rimmelig pris, brugte sejl til små priser

   Jeg havde aldrig sejlet jolle før jeg købte en Finn, men har fået fantastisk stor hjælpsomhed af alle Finn sejler samt unikke sejloplevelser. Spørg og du vil blive vejl. i alle detaljer, fra alle niveauer, ingen er for store til at hjælpe og vejlede i Finn klassen.

   Mvh Ole DEN 201

  • Hej Henrik
   Jeg har en jolle fra 96 og meget velholdt af sin alder.
   Med alt tilhørende, landevejstrailer og som agere fint på kapsejladsbanerne
   Mobil 41997668

 9. Aarhus fredag.
  Champagne sejlads på bane Stadion udfor Risskov skov. Sydlig vind 7-12 knob. Vekslende Oscar og Romeo i tre sejladser for hver gruppe. Flotte starter, fantastisk at se fra Pinend rib.
  Det anbefales at se levende billeder på Youtube, DRTV og Finnclass hjemmeside. Robert Deaves drækker foto siden.
  Storslået arrangement, med en herlig stemning!

 10. Så blev det søndag kl 11!
  Fire finnsters var mødt på kajen! Det blev til 2,5 times kryds og læns. Næsten ingen strøm, men små vindspring, så der var udfordringer for alle! Vinden øgede så forskellige set-ups blev prøvet!
  Alle havde en god dag, og fik en iskold pils på molen efter strabadserne.
  Alle vil deltage til DM, det lover godt!
  Msh 18, 77, 80, 201

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s