Forum

Velkommen til Dansk Finnjolle Klubs hjemmeside.

Kommentarfelt er nederst på siden.
Debattér, diskutér, lav aftaler – og skriv pænt!

1.653 responses to “Forum

 1. Dragør torsdag
  To joller trænede fart i 2,5 time! Flot vejr uden regn, 7-8 m/sec fra sø. Dejlige plane bølger! Min krop skriger på restitution.

 2. Dragør*2
  Der er i dag observeret en hvid hval mellem ravnen og havnen!
  Det viste sig dog at det var en frisk finnsejler der glemte stropperne! = Baglæns salto til 9,5, fødderne var ikke helt samlede!
  Inden da havde to friske finn fyre krydset i modstrøm til sydkosten i Køge bugt. Der var frisk vind ca 8 – 10 m/sec, og en del regn. Sejlene er således blevet fersket af. Vilde planeture i store bølger tilbage til havnen! Jer der ikke deltog kan ærgre jer: Det var finn sejlads som det er bedst

 3. Dragør
  Torsdag kl 1700! En dejlig dag med 6-11 m/sec fra vest n vest. Stærk sol fra vest. Vilde planeture, kold øl bagefter!

 4. Dragør søndag
  4 både på vandet vinde fra vestlige retninger der bedst kan beskrives som 0-6 meter fra skiftende retninger. Dertil sydgående strøm, som nogengange gjorde svært at sejle fra en rendebøje.
  Om set var lærerigt, eller frustrerende er nok op til den enkeltes psyke
  Richard

 5. 2 joller var på vandet ud for VSK I formiddag og fik 4 gode kryds læns mellem nordbøje og DS ankerbøje i 3 til 6 ms. Der blev farttrimmet og JK fik vist hvilken fart der er i den ny/gamle jolle.
  DEN 80

 6. Dragør søndag
  3 joller på vandet. Mystisk vind mellem 3 og 12 meter fra skiftende retninger
  Richard

 7. Dragør torsdag, fyraftenssejlads. Pragtfuld vejr, kun to joller nød to timers kryds og læns og to 1664 på sejlklubbens terasse! Herligt!

  • VSK onsdag. 1 båd kom og gik tidligt. 3 både sad i kø og sejlede i lettere springende vestenvind mellem turbøjerne. Sidste kryds var fra øst for Brøndby havn til slæbestedet.
   Lars 1/2 stod for slæbestedsevalueringen da han pt er bådløs.

 8. Dragør søndag
  Det virker som om at der allerede er ved at gå sommerferie i den.
  Kun 4 på vandet søndag, og een af dem var maleren der kom på besøg og brugte klubjollen. Den fik han til gengæld en masse ud af, så vanguard med alu virker stadig når forholdene og ikke mindst rorpinds forlængerens forlænger er så god

  Richard

 9. Mens vi venter på at Masters VM skal komme til Danmark, så afvikler vi da lige et en dagsstævne i Vallensbæk søndag den 11. juni som erstatning for det aflyste KDY stævne. Formanden byder på fødselsdags morgenmad kl 09:00, vi starter ved 11tiden på vandet. Korte op/baner så mange vi gider. Kom glad der er plads til alle!

 10. Danske Finnsejlere
  Tillykke til KDY med Masters 2019 i Skovshoved. Ingen tvivl om at de 4 danske vikinger har solgt lokaliteten godt på Barbados! Otto, Lars, Michael og Frank, tak for godt arbejde!
  Legenden 46

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s