Forum

Velkommen til Dansk Finnjolle Klubs hjemmeside.

Kommentarfelt er nederst på siden.
Debattér, diskutér, lav aftaler – og skriv pænt!

1.843 responses to “Forum

 1. Her folks, er der nogen grund til at køre til Vallensbæk i weekenden for at sejle? Hvornår, der skal helst være 3 andre da jeg skalhave båden ned fra Qvasts trailer, hvor den står på 1 sal. DEN 249

 2. Sejlads i Dragør i går,- 4 stk i fantastisk vejr , men som altid en del strøm som ofte afgør sejladsen på forhånd.
  Der arbejdes på et Dragør mesterskab ikke for sent på året, mere om det senere.

 3. OBS! Træningslejr for Flæskestegsregatta sejlere.
  Den 2.-3. november har Dansk Finnjolleklub arrangeret en træningslejr for alle der ønsker at gøre (eller vise) en flot figur til Flæskestegsregattaen den 9. november i Vallensbæk. Vi samarbejder med Klub-am-Rupenhorn i Berlin, som hvert år siden murens fald har arrangeret en Finn Finale på deres charmerende og udfordrende sø tæt ved det gamle olympiske stadion.
  Træningen starter fredag eftermiddag/aften den 1. november med disciplinen “Freibier”. Lørdag sejles der 2 sejladser i godt vejr, hvorefter klubben inviterer til disciplinen “Festmiddag”. Søndag restituerer vi med 2 gode sejladser inden den tredie og afsluttende disciplin “det store tyske, hjemmebagte kagebord” gennemføres parallelt med præmieoverrækkelsen.
  Jeg har deltaget i, og overlevet, 3 deltagelser siden 2004. Så hermed er opfordringen givet videre til at samle Jer i teams og deltage i et fantastisk velorganiseret og hyggeligt stævne med som regel ca 60 tyske Finn venner. Invitationen er ikke online endnu i Berlin, men det kommer den, måske også på vores fine nye site.

  • Det lyder spændende! Küchen und Bier går rigtig godt i spænd. Der er lagt preliminære detaljer op under Næste stævne …

 4. Så er VALLENSBÆK FLÆSKESTEGS REGATTA lagt i kalenderen! Se under menupunktet Næste stævner …

 5. Hej Alle.

  Hvis i kender en sejler som er ude efter en super Finnjolle pakke, så har Henrik Elmer sat sin båd til salg Devoti 2002, med det hele. Tjek Second Hand afsnittet på denne side og gør en god handel.

  Mvh.
  Kenneth

 6. 11 både på vandet i Aarhus. En var tilmeldt men dukkede ikke op? To super dage med lidt skiftende vind, i den øvre ende af skalaen. Christian Q. har lavet to glimrende fortællinger fra begge dage, som til fulde indrammer oplevelser i Aarhus. Det er helt klart et stævne i vores kalender, som er kommet for at blive.

  Mvh.
  Kenneth

  • Ham som ikke dukkede op var en Wayfarer som hedder Finn. Han skal da være velkommen i klassen 🙂

 7. 4 Finn på vandet i vallensbæk samt en ok lørdag. Desværre ikke samtidig. 5 til 8 meter. Dejligt at lufte min nye Devoti Finn jolle. Finn 7

  • Tillykke med din nye båd, det er vel en af Danmarks hurtigst så det forpligter:-) Ses næste weekend, dog sejler jeg her om søndagen, da jeg skal ud og sejle med bly på lørdag:-)

   Mvh.
   Kenneth

 8. Hej.

  Hvordan finder man de gamle links til andre Finnjolle klubber, samt klubber der kunne findes på kalenderen ?

  Richard DEN 18

  • Hej Richard.

   Har spurgt om det samme, og Christian arbejder på sagen, der er lige lidt andet diverse som ligger før, men det kommer op og flyve. God tur til Norge, og husk at holde kagedåsen lukket!

   Mvh.
   Kenneth

  • Den opmærksomme læser vil se at der er kommet et nyt menupunkt, Klubber. Her ligger links til mange af de udenlandske Finn klubber.
   Ligeledes er der et menupunkt som hedder Næste stævner… her prøver jeg at samle de oplysninger som er tilgængelige omkring kommende stævner. Hvis der ikke står noget, så er det fordi jeg ikke har fundet noget. Så hvis du ved noget så del det 🙂

 9. Hej Christian, lad mig blot melde mig under fanenerne og gratulerer med den hj.side: Flot arbejde. 2 kommentarer: Igår aftes da jeg var ved at skrive et indlæg tooog det umååååådeeeliigt laaaaaaaaaaaaang tid for “forum” siden at opdaterer, jeg kunne vel nærmest afslutte hele indlægget inden den første line stod at læse. Det er blindskrift i rendyrket form. Nr 2: Skal man virkelig skrive sin mail og navn hver gang?

  Ses på Aarhus bugt / DEN 249

  • Hej Svend,
   Med hensyn til tiden, så bor du jo laaangt ude på landet. Kan det have noget at sige?
   Spøg til side, hvis det er et problem generelt, så må jeg have fat i supporten og høre hvad de siger til det.
   Med hensyn til mail og navn, så prøver jeg at kigge på det.

 10. Hej alle, der er opstået en mindre katastrofe. Retro-cup sejles ikke i år. Skovshoveds arrangerer Hobie Cat DM istedet – Gud bedre det! Indtil vi finder på noget fornuftigt af bruge den w/e til kan jeg kun anbefale at I melder jer til Aarhus festuge. Med beklagelser og ønsket om at se så mange som muligt i den kommende w/e. DEN-249 / Svend V A.

 11. Jeg har ikke fulgt den gamle debat til dørs, men der er stadig mulighed for kørelejlighed for en jolle og fører til Århus. Jeg syntes at det er spild ikke at få en jolle mere på banen. Jeg bider ikke ret meget 🙂

 12. Den fungerer sku OK denne debat, man skal bare skrive sin post i “skriv svar” ikke helt klart for os gamlinge som har arbejdet med dette medie i årevis, men indholdet er jo vigtigere en formen. Brug den som vi brugte den gamle og lad den gamle sove stille ind.

 13. Øeø søger lige efter lidt om Retro cup,- kan ikke finde noget, hvem kommer og hvor mange.hvor tilmelder man sig ?
  Har tilmeldt mig et retro tidligere med 2 deltagere, betalte omkring 700 spir. 1 deltog så ingen forudbetaling medminder der er nogle tilmeldte.

 14. Er forstået murer,- men det er ikke så let det med den nye “debat” den flytter lidt rundt på den kronologiske orden der var på den gamle side men det bliver nok rettet til efterhånden.
  Du er jo lovligt undskyldt , det er jo ikke hver dag man få en ordre på total ombygning af Købh. Rådhus, selv ikke for dig 🙂
  Michael B.

  • Hej Michael,
   Den skal gerne fungere ligesom den gamle. Eneste forskel er, at ens første indlæg skal godkendes. Herefter er den email-adresse lagret som godkendt, og man kan frit deltage i debatten. Det skulle gerne hjælpe mod spam angreb og viagra-sælgere.

 15. Tak til Køge og finnklubben for DM og tillykke med hæderen til Peter Malm som har været medlem og sejlet de fleste af de afviklede DM´s de sidste 50 år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s