DM 2006 Hornbæk

Søren Holm vinder DM for 5. gang på 5 år

Årets Finnjolle DM blev afholdt i Hornbæk den 11-13 august, og Søren Holm, fra Jægerspris genvandt sit 5. DM i overlegen stil med 7 førstepladser. Søren tangerer derved Hennings Wind 5 sejre i perioden 1963 til 68. Der er dog stadig et stykke vej, til Jørgen Lindhartsens 13 sejre, men Jørgen har dog aldrig sejret mere end 4 gange i træk.

Søren-06

Jonas Høeg, som MÅSKE kunne have stoppet sejrsrækken havde på grund af sine studier desværre ikke tid til at vise VM farten.

Hornbæk sejlklub havde som sædvanligt organisationen på plads, alt fungerede bare perfekt med gode baner, på trods af vejret gjorde sit bedste for at spolere dem, og på land var hurtige håndmadder og mole øl på plads så snart vi kom ind.

Thomas Laursen fra Vallensbæk og Kenneth Bøggild fra SKB tog sig af den næste medaljer, mens Hollænderen Karel van Hellemond tog sig af 3. pladsen i det åbne Mesterskab. Søren Svare fra Næstved blev Dansk Junior Mester, og Jesper Petersen fra Solrød blev Veteran Mester.

Mesterskabet viste at Finnjolle klassen efter nogle års svag stagnation, nu er ved at blive spredt lidt ud, og der var 27 tilmeldte danske sejlere fra 12 forskellige sejlklubber og 6 fra klubber i Holland, Sverige og Tyskland.

Nu kan vi så alle se frem til DM 2007, hvor Søren får mulighed for som den første at vinde 6 på stribe, eller om der kommer en sejler som kan gøre som Peter Malm gjorde i 1969, hvor han stoppede Hennings sejrrække.

Richard

Resultat DM 2006

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s