Ingen vind, meget snak og ting til salg

På dag 3 til tysk mesterskab var der ikke en chance for at gennemføre sejladser. Mange kloge ting blev luftet i løbet af dagen. Jo senere på dagen desto klogere.Der er en klar tendens til, at de tyske Masters sejlere skifter til Fantastica. Blandt de unge tyske sejlere har ca halvdelen i Classic.
Prisen for en 3 år gammel Fantastica (foto) er 15.000 euro!!!!
Bespist og beskænket er jeg tilbage i mit logi for at gøre klar til sidste dag – lørdag. Det er tvivlsomt, om der er i vind i morgen, men med 6 sejladser hus er mesterskabet gyldigt og på en fair baggrund.
Næste år er tysk mesterskab i Müritz 1 time fra Rostock på en meget stor sø fra 15-19. September. Det forsøger vi at kombinere med vore andre stævner for at gøre det muligt for mange danskere at stille op hernede.
DEN 80

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s