Dag 2 Int. Tysk mesterskab

3 sejladser blev gennemført i 2-6 m/s fra sydøstlige retninger. Også i dag oplevede vi vindspring på 50 grader og meget store trykforskelle. Vi ligger i et højtryk og den vind vi sejler på er noget der hovedsageligt falder ned på søen. Vindtrykkene bevæger sig kun meget lidt henover vandet.Som eksempel på hvad det kan medføre, så oplevede vores ven Greg Wilcox fra NZ i dagens første sejlads at runde topmærket som ca nr 60, hvorefter han sejlede i en stor bue uden om feltet på læns for at runde som nr 2 ved bundmærket. Deres udsendte oplevede samme sejlads at runde i top 5 ved krydsmærket for derefter sammen en lille håndfuld andre at parkere i et vindhul, som feltet klogeligt sejlede uden om. Så jeg var nr 60 ved bundmærket.
Vi har stadig rigtig varmt vejr og der skal mange liter vand med på banen. Efter sejladsen er der næsten moleøl ad libitum, hvilket Jens Kristian på forhånd havde advaret mig om. Vi bliver i det hele taget beværtet meget flot.
På billedet ser i Hymer mafia lejren. Der er rigtig mange som kommer i mobil homes. Og atter andre kommer med jollen i en stor container, som de så også bor i.
Dagens resultater kan ses i linket, og deres udsendte er tilfreds med at rykke en plads frem efter en hård dag på kontoret.
https://www.manage2sail.com/de-DE/event/cb659690-d226-4d3c-bb7d-54674e646eaa#!/results?classId=8746eab8-38ea-4384-9937-136d9ecf23b7

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s