Finn Masters 2020 – Opdatering

Den hollandske arrangør af Finn Masters 2020, som bliver sejlet ved Port Zeeland, har opdateret information om baneplacering.

På vedlagte kort fremgår den ny placering. Der bliver udelukkende sejlet på bane B og C – Grevelingen Meer. Det sker efter at den hollandske Finnjolleklub har evalueret de første udkast til baneplacering.

https://www.fwm2020.com/venue/

Farvandet er begrænset af øer, lavvandede områder og en skibsrute.

Banelængden har derfor en begrænsning der betyder, at kun 1 fleet kan sejle på hver bane ad gangen, da der skal sejles 3 omgange for at nå op på vores target time på 75 minutter for en sejlads.

Med et forventet antal deltagere på over 300, så betyder det også, at arrangøren vil dele feltet i 4 fleets, hvor 2 fleets sejler 2 sejlader om formiddagen og de 2 andre fleets sejler 2 sejladser om eftermiddagen. I skrivende stund er der tilmeldt 178 sejlere. Link til entry list:

https://www.fwm2020.com/entry-list/

I 2019 blev der sejlet Laser Masters samme sted og meldinger fra deltagerne går på, at det er et udfordrende farvand at sejle i med vindforhold, som er mere lig at sejle på en sø, selvom banen ligger lige inden for et stort dige ud til åbent farvand.

Øvrig information er tilgængelig på:

https://www.fwm2020.com/

Sejlerhilsener

Bestyrelsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s