Martin Mikkelsen nr 6 til Masters EM

Efter en flot serie i 7 sejladser opnår Martin et super resultat til Masters EM. På sidstedagen af EM blev en meget trick sejlads gennemført, som førte til en del rokeringer i resultatet. Men Martin forblev på den 6 plads han lå på inden sidste sejlads.
Stort tillykke til Martin.
Allan Hansen blev samlet nr 15 efter en rigtig god indsats med Michael Staal lige efter på en 16 plads. Flemming Jensen slutter på en 54 plads i det 64 både store felt med deltagere fra 16 nationer. Vinder blev Felipe Silva fra Portugal.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s