Ny og overraskende vinder af Finn DM 2019

Stort tillykke til Bo Teglers med sin sejr ved Finnjolle DM 2019.
Det er en populær sejr blandt alle Finnjolle sejlere, ikke mindst fordi det lover godt for dine præferencer for valg af idrætsredskab i fremtiden.
MinBaad har allerede interviewet Bo i denne artikel:
https://minbaad.dk/nyhed/archive/2019/03/june/article/minerydder-bo-teglers-tog-7-aars-pause-fra-finnjollen-og-vandt-dm-i-klassen/

One response to “Ny og overraskende vinder af Finn DM 2019

  1. Vil blot sige tak for en super weekend. Det var fedt at se så mange nye ansigter i klassen og jeg glæder mig til at komme og sejle igen og hygge med jer bagefter. Jeg skylder vist et par omgange, så det må jeg få ud af regnskabet snart. Havde helt glemt hvor fed en jolle finnjollen er, så jeg må prøve at få noget træning med jer næste gang jeg er hjemme, da jeg gerne vil prøve at undgå en forudsigelig røvfuld så meget som muligt næste gang der skal sejles. Alt i alt finnjollen er bare en superfed jolle og vi har en hyggelig klasse.
    Jeg så godt at Troels skrev at jeg var OK-Jollesejler, men nu har jeg altså haft en Finnjolle i 10 år og vejer 100 kg, så jeg kan vel også snart godt være finnjollesejler?

    mvh Bo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s