Plads ved mærke?

Kapsejladsreglerne bliver løbende opdateret og justeret. Ikke på de overordnede styrbord bagbord regler, men på regler for mærkerundinger med mere.

For at sikre at vi alle sejler efter de samme regler og dermed ikke kommer til at diskutere om hvad der er tilladt eller ej, så kan de mørke vinteraftener bruges til at læse seneste udgave af kapsejladsreglerne. Det er glimrende godnatlæsning, men der er også en løsning med interaktive situationer på en online quiz med tilhørende spørgsmål som giver samme udbytte.

På dette link er der mulighed for at vælge 3 niveauer og finde ud af om man forstår reglerne og kan bruge dem i de forskellige situationer som der opstår under en kapsejlads.

http://game.finckh.net/indexe.htm

Kan man efter et par gennemløb svare alle rigtigt, så er der en stor chance for at man kommer helskindet gennem en kapsejlads. Og husk, det er jo noget vi leger. Derfor har vi også tradition for at sejle efter reglerne – og skulle vi kvaje os, så retter vi vores fejl med det samme. En kvajebajer på land kan ikke kompensere for fejl på banen, men det er stadig velset at udskænke kvajebajer efter sejladsen, som muliggør en voksen snak om situationen, vi alle lærer af.

Er der en konkurrent, som ikke overholder reglerne, og som ikke tager sin straf, så skal der råbes protest. Vi har altid mulighed for at indgive en protest til behandling i juryen. Men det hører til sjældenhederne, at det sker, og i skrivende stund kan vi ikke huske hvornår det sidst er sket til et dansk Finnjollestævne.

Bestyrelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s