Træningslejr for Finnjoller

Fortjent molebajer efter træningen. Den unge mand, nr 6 fra venstre, er træneren André Højen Christensen. (foto: Jacob Dalgaard Nielsen)

Dansk Finnjolleklub gennemførte den årlige træningslejr for de nye + de erfarne sejlere i klassen. Dragør Sejlklub lagde gummibåd og farvand til søndag 9. september.

Under kyndig instruktion af André Højen Christensen, dansk landsholdssejler i Finnjolle, fik 16 Finnjollesejlere en fantastisk dag på vand og land i Dragør. En sydlig vind på 6-8 m/s, med tilhørende bølgegang, betød at lænsetræning og pumpeteknik kunne øves. Selvom nogle af sejlerne var helt ny i Finnjollen, så fik alle nogle værdifulde tip med hjem.

Væsentligst for alle – inklusive André – var at vi havde en fantastisk dag sammen. Det gode kammeratskab sørgede for hurtig inklusion af ‘de nye’, hvoraf 6 var med for første gang. Mest markant er tilgangen til Finnjollen i Veddelev, hvor de nu er oppe på at have bygget en ‘rede’ med 10 joller!

Efter et træningspas om formiddagen gav André feedback på sine observationer i frokostpausen, mens sejlerne gumlede selvsmurte leverpostej madder. Eftermiddagens træningspas viste, at sejlerne havde forstået og taget noget af feedbacken til sig. Og alle sejlere nåede at få personlig feedback fra træneren på vandet.

I den kommende weekend sejles ‘det rigtige DM for Finnjoller’ i Dragør (Dragør Mesterskabet).

Sejlerhilsener
Dansk Finnjolleklub

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s