Bliv en bedre Finnjollesejler

 

 

Som Finnjollesejler er der altid noget at lære. Noget som gerne skulle øge ens fornøjelse ved at sejle Finnjolle og som måske også kan aflæses på resultaterne på kapsejladsbanerne.

De seneste år har Dansk Finnjolle klub afholdt et par clinics for at forbedre bådtrim, manøvrer og kapsejladssituationer. Med Masters VM 2019 i Skovshoved in mente, samt for at højne niveauet i det danske felt generelt har bestyrelsen for 2018 ønsket at gå et niveau op på dette område. Da sådanne aktiviteter koster penge hvis vi skal have fat i de rigtige folk, så har bestyrelsen ansøgt om, og fået, tilskud fra Dansk Sejlunion til et øget og mere professionelt antal aktiviteter i den kommende sæson.

Den første aktivitet omkring fysisk træning er allerede indkaldt. Hvis du vil med, så er der stadig ledige pladser den 22. februar i Vallensbæk Sejlklub.

Næste clinic bliver med temaet boathandling og starter sidst i April først i maj, og her arbejder vi på at få Jonas Høgh Christensen til at komme og give os gode råd og vejledning.

Den 9. juni kommer Andre Højen forbi Vallensbæk for at give os hands on træning i lænseteknik fra første parket.

I weekenden inden Dragør Open vil der ligeledes blive afholdt en startrænings og boathandlings clinic. Hvor det afholdes arbejdes der stadig på.

Der kan til de ovenstående arrangementer blive afkrævet et mindre beløb til bespisning og efterfølgende evalueringsvæske.

Samtidig med indtagelse af evalueringsvæske efter de nævnte aktiviteter, så er det selvklart at vi evaluerer med hinanden. Hensigten er at tilbyde de aktiviteter som medlemmerne føler der er mest behov for hvorfor der kan forekomme ændringer til ovenstående.

Det er bestyrelsens håb at I alle vil støtte op omkring disse aktiviteter, således at vi udover kapsejladserne og arbejder fælles om at blive bedre sejlere.

Hilsen

Dansk Finnjolleklubs bestyrelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s