Første dag Masters 2017

På den første dag til Finn Masters på Barbados fik vi gennemført de 2 planlagte sejladser på trods af til tider meget frisk vind. I gennemsnit holdt vinden sig lige akkurat under max grænsen for aflysning. Med andre ord: det var en dag med herreluft og ømme kroppe.

Om selve sejladsen kan siges, at vinden var kraftigt springende og med store trykforskelle ned over banen. Der skulle sejles taktisk og sikkert banen rundt. Starterne var en udfordring med stor læ fordel, hvilket blev påtalt af sejlerne. Det bliver rettet til i morgen.
Her er et link til start i 2. sejlads gul fleet, hvor DEN 80 kommer godt afsted, men desværre måtte udgå halvvejs pga en defekt storskødeblok. DEN 21 kommer også godt ud af starten lige til luv for DEN 80:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1516572168414486&id=245461308858918

Otto præsterede dagens bedste dansker resultat med en 4 plads. Desværre måtte Otto også indkassere en udgået pga havari på bomnedhal i dagens første sejlads.

Lars Hall lavede dagens mest stabile serie og er bedste dansker på en 33. plads. Frank ligger nr 58 efter blandt andet at præstere en 720 grader og 360 grader i samme sejlads. Førstnævnte horisontalt og sidstnævnte vertikalt.

Humøret er højt hele vejen rundt og vi sender hilsener til jer derhjemme fra vores terrasse i vandkanten.

Se resultater og flere billeder på den officielle hjemmeside:
https://www.finnworldmaster.com/events/barbados-2017

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s