Finn Masters = varm luft, masser af varm luft!

Søndag aften blev 140 Finn Masters sejlere fra 21 nationer budt på en i særklasse god åbnings ceremoni i Barbados Yachtklub. Med fri bar, mere end rigeligt lokale delikatesser, live steelband og ikke for lange taler blev den gode stemning fra en lang dag på vand og land fuldendt.

Om eftermiddagen tog de fleste sejlere på vandet til practice race. Vinden var pænt frisk og ca 30 grader – altså temperaturen. I opfriskende vind blev starten udsat indtil sejladsen blev annulleret pga lidt for meget vind. Finn Masters har en regel om, at sejladsledelsen kan annullere, hvis vinden er konstant højere end 10 ms og forholdene i øvrigt for udfordrende, når man også ønsker at sejlere på +60 og +70 år skal have mulighed for at sejle sikkert. Da vinden lå på ca 13-15 ms konstant, så blev vi sendt i land. Men sjovt var det at sejle, så længe det varede.

Mandag går stævnet i gang med de første 2 sejladser. Alle 4 danskere er klar på linjen og sekunderet af et kompetent shore crew bestående af koner, kærester mm. Vejrudsigten for hele ugen lyder på masser af varm luft. Det ser ud til at blive et stævne med vindstyrker i den helt høje ende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s