Finn Clinic gennemført i Vallensbæk

9 joller mødtes på havnen i Vallensbæk med forventning om at træne lænse- og pumpeteknik under kyndig vejledning af Otto. Tom og Ejnar fra Rørvig var blandt deltagerne og fik special coaching af Jens Kristian incl gennemgribende opsætning af joller og master.

Inden vi tog på havet viste Otto os nogle lærerige videoer af dygtige sejleres lænseteknik og vi fik talt om teorierne. Da vi kom ud på vandet måtte vi dog skuffede konstatere, at vindstyrken ikke var i nærheden af de forudsigelser, vi havde glædet os til. Med den meget lette og springende vind måtte vi omprioritere aktiviteten. I stedet fik vi øvet rullevendinger og ditto bomninger samt lidt farttræning i den lette vind.

Efter nogle timer på vandet, hvor vi kom langt omkring i vores søgen efter vind, så gav vi op og søgte havn. Under den efterfølgende fællesspisning af burgere på restauranten blev verdenssituationen vendt. Til efteråret gentager vi Finn Clinic, men til den tid i Dragør, hvor vi håber på at kunne byde velkommen til endnu flere nye sejlere.

Det ny BM sejl blev testet. Fint ser det ud og farten var god.​

Michael Staal
DEN 80

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s