Dansk Mesterskab 2017 Notice of Race

Gaven til manden der har alt (= en Finnjolle)

Hvis du mangler noget at ønske dig til fødselsdag eller ikke ved hvad du skal lave midt i August i år, så er svaret DM der i år foregår i smukke Nykøbing Sjælland. Med 7 måneder til stævnet skulle det være muligt at skaffe plads i kalenderen den weekend!

Som det fremgår af nedenstående (foreløbige) Notice of Race så er stævnet allerede planlagt og de fornødne tilsagn er på plads, så nu mangler vi bare det vigtigste: Deltagerne. Stævnet ligger således at man i weekenden inden kan sejle Svensk mesterskab og så få transporten og hvilen overstået inden DM. Hollænderne og svenskerne er som altid allerede inviteret og har allerede haft stævnet på deres hjemmeside. I år er det også lykkedes at få stævnet på den tyske stævnekalender med et høj rangliste faktor (Niveauet under tysk mesterskab), hvorfor vi må forvente at der også kommer en del tyskere og sejler.

dm-nor-forelobig

Alt dette har kun været muligt takket være Otto Strandvigs energiske og målrettede indsats. En indsats som der skal lyde en stor tak til fra bestyrelsens side.

Kom glad.

På bestyrelsens vegne

Jens Kristian

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s