Finnjollen på Facebook

 

På generalforsamlingen, og senest via bestyrelsens 4 nyhedsbreve på hjemmesiden, er der blevet skrevet at Facebook (FB) vil være et sted som vil blive brugt til kommunikation mellem os finnjolle sejlere.

Finnjollesejlerne i Vallensbæk har igennem længere tid brugt FB til at koordinere træningssejladser, og efterfølgende skrive en kort beskrivelse af hvem der var der og/eller uploade billeder/videoer fra turen på havet. Alt sammen foregår let og smertefrit, og kræver ikke en administrator som skal få tingene til at ske som en hjemmeside gør. Brugerdrevet er det fine ord for dette og det er ganske let at bruge.

Finn VSK har brugt FB funktionen begivenheder, som når en begivenhed er oprettet sikrer at medlemmerne i Finn VSK gruppen automatisk får en invitation. Medlemmer i Finn VSK gruppen kan selv invitere andre af deres venner til gruppen eller til en begivenhed. Alle kan via FB se hvem der kommer og sejler. Flyttes træningen på grund af vejret, eller kommer der for få så der aflyses, så kan alle følge med i opdateringen. Rigtigt smart, og let at bruge.

Som det ser ud lige nu, så er alle Vallensbæks Sejlklubs vintertræningssessioner at finde på FB. Lige til at melde sig til på, og støtte dette virkeligt gode initiativ med sin deltagelse. Alle 2017 stævnerne er også at finde i den gruppe som hedder Finnjolle, således at man kan få det i kalenderen allerede nu.

Undertegnede bruger udelukkende FB til mine Finnjolleaktiviteter, og har efter lidt tilvænning fundet ud af at det er et ganske godt medie til dette. Den internationale finnjolle klasse og masters organisationen bruger også aktivt FB, således at der er meget god information at finde ad denne vej. Man kan i opsætningen af FB selv vælge hvor meget information man vil have i sin mail-indboks omkring FB opdateringer, ligesom man selv kan vælge hvem man vil være ven med (og dermed potentielt se hvad vennen laver).

Jeg har ikke oplevet at bliver oversvømmet med venne anmodninger.

Der skal derfor herfra lyde en opfordring til at oprette en FB konto og blive en del af enten Finn VSK(for 2016/17 vintertræningen), Middelfart Finn fleeten som sejler om søndagen, Dragør Finn (også om søndagen) eller oprette en gruppe til dig og dine legekammerater. Ikke fordi telefonen eller mundtlige aftaler ikke virker, men fordi de som ikke var der lettere kan se hvad I lavede og måske kommer forbi og deltager i løjerne næste gang.

På bestyrelsens vegne,

Jens Kristian

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s