Dagens post

Kære samlere

Årets IFA sticker er i dag dukket op i postkassen. Og i kan glæde Jer. Vores velkendte sticker med den flotte grafik er i år trykt i en lækker dyblilla farve. Flot bliver det, når den er placeret på jollen.

Bonus information:
Jeg har tidligere i år på skrift fra IFA fået bekræftet, at IFA stickeren har mistet sin betydning som dokumentation for medlemsskab af en national Finn forening. Den konklusion er Dansk Finnjolleklub selvstændigt kommet frem til tidligere.
Derfor har vi også allerede sidste år besluttet, at den eneste gyldige dokumentation for medlemsskab i Dansk Finnjolleklub er, at du har betalt kontingent. Og meget gerne via betalingsmodulet på hjemmesiden, som hjælper os med automatisk at holde styr på og samtidig offentliggøre hvem der er medlem (nævnt med bådnummer).

Ekstra bonus:
Vi har modtaget ca 50% flere IFA stickere end vi har betalt for i år!
Da en sticker ikke længere er tegn på, at man har betalt kontingent, så har jeg besluttet, at jeg med glæde deler ud af sagerne, indtil lageret er tømt. Og hvis du gerne vil have fat i årets IFA sticker til din samling, så mød op til en eller flere af kapsejladserne, som du kan finde orientering om på hjemmesiden. Jeg vil medbringe stickerne til stævnerne.
Vi ønsker ikke at bruge porto på at fremsende stickere med posten.

Sejler og sticker hilsener

Michael Staal, DEN 80

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s