Nyt om Masters 2017 på Barbados

Arrangøren af Masters 2017 har indgået sponsor aftale med et rederi, der for en meget rimelig betaling vil fragte containere til/fra Barbados fra Le Havre og Portsmouth.

Jeg har været i kontakt med nogle af vores naboer om fælles fragt af containere til en af disse destinationer og resultatet heraf er, at vi rejser sammen med vore svenske kolleger.

Der er allerede nu tilmeldt over 10 svenskere, så den første container er fyldt op og vi kan være med til at fylde container nr 2 op.
Disse containere vil blive pakket og sendt fra/til Gøteborg. Vi skal så blot fragte vore joller til Gøteborg.

Priserne for den svensk/danske del af logistikken er pt anslået til ca 1.700-2.000 DKK pr jolle. Hertil skal så lægges prisen for den oversøiske del, som pt anslås til ca 1.500 DKK pr jolle. Endelig skal vi investere i de stativer jollerne skal stå i inde i containeren. Et stativ til 3 joller tror vi kan bygges for ca 3.000 kr, men dem kan vi jo så også genbruge følgende år.

Containere skal bookes og betales i august i år.
Derfor skal du snart til at beslutte dig for, om du vil med og derefter gøre noget ved det. Vi gør sådan:

  1. Du laver en pre-registration på Masters 2017 hjemmesiden inden den 12. maj 2016. Ud fra det antal registrerede danske joller pr den 12. maj 2016 drøfter og aftaler jeg en masse ting med den svenske koordinator.
  2. Du bliver kontaktet af mig ultimo maj (efter Masters 2016) med et konkret tilbud om samlet transport Gøteborg-Barbados og retur.
  3. Derefter får du et endnu ikke kendt antal dage til at foretage din endelige og bindende tilmelding og betaling. Måske ender vi op med en form for ‘først til mølle’ princip.
    Skulle du efterfølgende blive forhindret i at deltage, så vil der være mulighed for at videresælge din plads i containeren, men det bliver i givet fald din udfordring.

Jeg håber dette giver den første forhåbning til Jer om, at det faktisk kan lade sig gøre at deltage på Barbados!

Sejlerhilsener

Michael Staal, DEN 80

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s