Vintertræning i Vallensbæk

4 joller fik skubbet sig ud gennem grødisen og sejlede i godt 2 timer. Efter lidt fart træning var hænder og fødder til den kolde side, så afslutningen på formiddagens træning var bunker bomninger ud til kompasafmærkningen og endnu flere stagvendinger tilbage til havnen.

Forhåbentlig fryser det ikke helt til. Der er en god håndfuld vintertrænere og om lidt, når marts sejlerne kommer på vandet, så er der basis for 8-10 joller på vandet til træning og sædvanligt hyggeligt samvær.

DEN 80

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s