Ændringer i bestyrelsen

Kære medlemmer i DFA,

På trods af begyndende stift vand rundt omkring, håber vi, at der er gang i Finnjolle sejladsen, om ikke andet så i tankerne.

I bestyrelsen har vi arbejdet med den kommende sæson, som jo igen bliver episk. Kapsejladskalenderen er på plads, og et nyt DM koncept er ved at finde sit leje, samt der er sket nyt på hjemmesiden.

Til information har Kenneth valgt at udtræde af bestyrelsen, da han ønsker at fokusere sine frivillige kræfter på andre opgaver, indenfor vores sejlerverden. Bestyrelsen har tirsdag, den 19. januar afviklet et online møde, hvor der blev foretaget en overlevering af de resterende opgaver som Kenneth arbejdede med.

Rent praktisk vil bestyrelsen fortsætte som en fire-mands besætning frem til den årlige generalforsamling i august, primært med at opretholde det momentum der allerede er i gang omkring spændende aktiviteter. Vi vil, indenfor den næste periode komme med nyt og spændende, dels vedrørende den kommende sæson, men også starte en dialog op med alle medlemmer, om hvordan vi forsat sammen kan styrke klassen.

Vi skylder Kenneth en stor tak for hans formidable indsats, som er leveret over en periode på næsten 10 år. Og Kenneth vil selvfølgelig fortsat være aktiv i klassen og gøre sit for at fleeten i Vallensbæk vil fortsætte sin gode udvikling.

Med håb om en forsat god vintersæson, glæder vi os til at vandet bliver blødt igen, og at vi ses.

PBV

Jan Verner Nielsen, Michael Staal, Svend Andersen og Christian Qvist

 

DM2012 136 DM2012 140

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s