Tha Bomb!

img 1968 1024x682

img 1968 1024×682

Så sprænger bomben! Finnjolle DM bliver et stævne som kommer til at revolutionere sejlsporten! Årets Finnjolle DM er pakket med nytænkning, spænding, fairplay, intensitet, fede tiltag, og fest på land og vand. Finnjolle DM vil være det alle snakker om, det vil være stævnet hvor aldrig prøvede formater testes af. Det bliver tre dage i august hvor den danske Finnjolle klasse vil rydde alle overskrifter. Den 6., 7., 8. august bliver der skrevet sejler historie i Vallensbæk! Følg med på http://www.finnjolle.dk, hvor NOR vil være online i den kommende uge

via Finnjolle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s