Dragør Sejlklub: Finnjoller – ranglistestævne i Dragør under vanskelige forhold

bce1c0949fFinnjoller – ranglistestævne i Dragør under vanskelige forhold

Lørdag d. 20 juni var Dragør Sejlklub vært for Finnjollernes rangliste stævne. Sejleren var dog trods den vanskelige vind vældigt tilfredse med sejladserne der blev afviklet tilskuer venligt nord for havnen.

Lørdag d. 20 juni var Dragør Sejlklub vært for Finnjollernes rangliste stævne.

Vejret var næsten sommerligt medvind der sprang lystigt mellem V og NNØ og i styrke lå mellem 4 og 6 m/s.Den springende vind gav sejlerne 5 udfordrende sejladser og ikke mindste masser arbejde til Dommer- og følgebåde.Sejleren var dog trods den vanskelige vind vældigt tilfredse med sejladserne der blev afviklet tilskuer venligt nord for havnen.Årets vinder af Dragør Cuppen blev Otto Strandvig fra KDY, der sejlede dygtigt og hurtigt og nappede 3 førstepladser.Michael Staal var næsten ligeså dygtig og endte som den lokale helt på 2. Pladsen efter at have taget de 2 øvrige førstepladser.Kenneth Bøggild fra Vallensbæk blev 3’er og tog dermed den sidste podieplads.Efter udfordringer på vandet nød sejlere og hjælper en velfortjent moleøl og pølse fra grillen i Madsens Krog.

Se billeder fra sejladsen her

via Dragør Sejlklub: Finnjoller – ranglistestævne i Dragør under vanskelige forhold.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s