Dragør Cup – hvorfor er det så fedt

Af Kenneth Bøggild, DEN-231

Hvorfor er det bare så fedt at besøge Dragør Sejlklub?

Lørdag var det tid igen til at spænde de hårdprøvede Finnjoller efter bilen, taster Dragør Sejlklub ind i navigatoren. Tid til at deltage i et af årets hyggeligste stævner, Dragør Cup!

Som altid når vi taler Dragør, så er adgangsforholdende besværlige, slæbestedet kritisk, omklædningen hyggelig med fælles bad piger og drenge, strøm og underlig vind, samt lumske sten under overfladen.

Men for den da, hvor er det bare super fedt at komme ”hjem”! Her emmer at god energi, glad mennesker, historiens vingesus, med tanke på at det var her det startede i midt halvfemserne, og tænk nogle/de fleste af drengene som genskabte vores klasser, står forsat på kajen klar til at give den gas. Nogle af de gæve sejlervenner nu siden i dommerbåden, mærkebådende eller forsat aktive i Finnjollerne.

Et kompetent felt var samlet, i den nordgående strøm, og vinde fra lidt forskellige retninger. Lige vind nok til at O var sat fra starten, og vel kun nede i en enkelt sejlads. Ultra korte baner på omkring 20 minutter skabte tæte sejladser, måske lidt for tætte i en enkelt sejlads, da Smadremanden ”kyssede”, den gamle Frømand Flemmings båd i en tæt mærkerunding. Det skulle dog ikke ødelægge den gode stemning, så efter fem sjove, udfordrende, og til tider uretfærdige sejladser, fik alle sejlere fri.

På land ventede vores venner med grillede pølser, frisk tappede store fadbamser, og sodavand til børnene.

Otto Strandvig lynede igen, og vandt stævnet foran Michael Staal og Kenneth Bøggild.

Ja, hvorfor er Dragør bare så fedt; Ja det er det altså bare, fordi Dragør gutterne gør tingene enkel, de mødes om lejen på vandet, hyggen på vandet og de gode historier!

Alle billeder: Anders

se flere billeder her:

http://dragoer-sejlklub.dk/234.html

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s