Tilmeldinger – hvorfor er det svært

I bestyrelsen gør vi meget for, at vores DM skal blive så spændende som muligt. Vi sælger os selv som klasse på, at vi kan stille mange både. Som regel lykkes det også meget godt.

Men der er alligevel en ting som er slående; der er meget få som melder sig til tidligt i forløbet. Personligt kan jeg ikke gennemskue mekanismen bag dette. Datoen har været kendt i lang tid, kalenderen har været ryddet i lige så lang tid og konen har fået besked om tingenes tilstand. Med andre ord, så er alle forudsætninger for at få sig tilmeldt til stede.

Bestyrelsen har i år forsøgt at få gang i tilmeldingerne ved at udlodde en gratis deltagelse for de som tilmelder sig senest, den 24. juni 2015. Det har indtil videre heller ikke den store effekt, så jeg kunne godt tænke mig at høre fra jer, hvad der skal til? Vi er voksne mennesker som alle sammen forventer en vis aktivitet i klassen, så vi skylder hinanden at være mere aktive i vores tilsagn.

Kom til tasterne (og gerne lommerne), og fortæl hvor skoen trykker.

For saglighedens skyld har jeg tilføjet en graf for hhv. 2014 og 2015. Skulle vi ikke få overgået 2014 med det samme? https://www.dtilmeld.dk/Event/?EventID=1653

God vind i Dragør. Jeg skal passe unger..

Med venlig hilsen

Christian

image001

image001

One response to “Tilmeldinger – hvorfor er det svært

  1. Dagens tal er 9 (ni). Det er ikke det antal der har tilmeldt sig idag, men det samlede antal tilmeldinger. Sidste år var der 66% flere tilmeldte på dette tidspunkt.

    Det vil være fint overfor Vallensbæk, at give dem noget at arbejde med. Tænk nu, hvis DM var noget, hvor tid og sted blev meldt ud et par uger i forvejen. Det ville medlemmerne af DFA sandsynligvis ikke mene var holdbart…

    KOM NU – du kan stadigvæk nå at være med i lodtrækningen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s