Miljøet

Finnjolle sejlere har alle dage været kendt for at sikre et godt samvær, hvor de mødes.

Til Masters bliver der flittigt budt på kaffe eller det, der er bedre. Du behøver heller ikke være bange for at mangle værktøj, udstyr, gode råd og hjælp. Jeg tror det må være en af de største rejsende værktøjskasser, der findes i sejlsportsverdenen.

På vej hjem fik jeg et billede af Michael Maier, CZE, der efter dagens sejladser hjælper et par sejlere med at finde lidt mere fart i deres joller. For dem der ikke ved det, så er Mike Maier et af ikonerne i klassen og på trods af sine 51 år deltager han stadig flittigt i de olympiske stævner med henblik på endnu en kvalifikation til OL i 2016. Og han er forsvarende Masters mester fra 2014.

204 startende joller, fordelt i 2 fleets fik idag gennemført dette Masters første sejladser. I en støt tiltagende søbrise, høj sol og +25 grader fik hver fleet sejlet 2 sejladser. Der var endda vind nok til, at vi fik fri pump i 2. sejlads. På land venter hver dag en ny lokal madret i sejlklubben, så vi kan få stillet den værste sult.

Sejlerhilsener fra Kavala, Grækenland.

Michael

Sendt fra min telefon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s