Athen

Endnu en hård dag på kontoret.

Selv de unge peb over vejret i morges. Strålende sol kunne ikke kompensere for en hård og kold vind.

Første sejlads blev gennemført i 10-12 m/s. Vinden var en anelse til højre i forhold til de første dage. Det var stadig kryds ind mod land, med store vindspring. Der kom tryk ind fra fløjene og ind imellem kom der også et par stykker flyvende ind derfra. Jeg valgte at tage chancen ind over midten, selv om man måtte æde nogle vindhuller og gennemsnitlige vindretninger. For anden gang i stævnet rundede jeg først ved krydsmærket, og jeg tror ikke andre end Mitakis har været først.
Sikker sejlads resten af vejen og et par stykker pumpede forbi på læns, så en 3. plads blev det til.

Efter i går havde jeg 2 konkurrenter blot 2 point efter mig, så det gjaldt om at lave lidt luft til dem.

Det lykkedes i første og også i anden sejlads, hvor jeg slutter nr 5. Anden sejlads lignede stort set første sejlads, men nu var vinden helt nede på 8-10 m/s, så det blev til væsentlig tættere sejlads.

I dagens 3. og sidste sejlads var det samme mønster, men nu med kun 6-10 m/s, så nu var det helt tæt. Efter at have været alt mellem 1 og 7 (sidst), slutter jeg 7 efter at have tabt 4 placeringer på vej i mål. Min værste læns i stævnet.

Samlet er jeg stadig nr 3, men nu med en ny trussel på 4. pladsen kun 1 point efter, GRE4 som også hedder Takis. GRE 4 kæntrede, badede og udgik af alle sejladser den første dag, men er kommet stærkt igen.

I morgen er det planen at sejle 1 sejlads som almindelig fleet sejlads. Lige nu tror meteorologen på svag vind fra skiftende retninger, så det bliver et helt andet game i morgen.

Efter dagens sejladser inviterede 2xTakis mig på diverse lokale retter. Lige nu ligger jeg på hotelsengen og multitasker: fordøjer og restituerer (av).

De sidste par år har der været +20 Finnjoller til stævnet. Den lave tilslutning i år er pga vejret og økonomien, fortæller de lokale. De bedste sejlere er dog dem der deltager.

Jeg har også hilst på Emilios (Papat……. et eller andet), der er på banen i coach båd hver dag. Han har trænet i 2 måneder med 2 af de både, der er efter mig!

Kryds fingre for mig i morgen.

Sejlerhilsener

Michael

Sendt fra min telefon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s