Er Volvo Ocean Race ikke sexy nok?

Først og fremmest et stort cadeau til viasat 3 Sport1HD. De sender tre timers højdepunkter fra Volvo Ocean Race her i dag fra kl. 12:00. Dejligt at se når sejlsport rammer sendefladen i mere end 45 sekunders sekvenser.

For de uindviede seere er højdepunkter fra VOR nok sådan en relativ ubekendt størrelse. Hvad gør man så som tv-selskab når man skal lokke kunder ind i butikken? Mulighederne er mange; man kunne have valgt et still-billede af en VOR racer i fuld spring ud over bølgerne eller man kunne valgt at vise nogen letpåklædte sejlerpiger… Eller man kan tage springet fuldt ud og vise et menageri med en brasilianer, en svensker og en englænder (og en som kommer omme bagfra). Det skal sku nok trække folk til!
Og sådan kære Finnsejlere går det til, at der har kørt et billede af Finnjoller over skærmen hele morgenen. Vel at mærke med andre hard core programmer så som NFL: Hard Knocks, NFL: Super Bowl og Boksning: Being Mike Tyson. Jow jow. Det er de store drenges dag i tv.

.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s