Finn jullefrokost 2014 – i år hos Staal

Den traditionsrige jullefrokost afholdes i år, den 13. december hjemme hos Michael Staal, Sophus Falcks Allé 35, Dragør.

Festivitas begynder kl. 13:30, så medbring dit allerbedste jullehumør og bedste røverhistorie til årets brag af en fest!

Skriv dit navn i kommentarfeltet her på denne side, hvis du deltager og i givet fald, hvad du så medbringer.

1388 1065592594536 1888 n

1388 1065592594536 1888 n

1388 1065592634537 2137 n

1388 1065592634537 2137 n

1388 1065592514534 1372 n

1388 1065592514534 1372 n

1388 1065592474533 1122 n

1388 1065592474533 1122 n

26 responses to “Finn jullefrokost 2014 – i år hos Staal

  1. Koordinerende tiltag ift Jullefrokost nu på lørdag:
    Erik tager brød med i flydende form – juleøl.
    Stormark tager brød med.
    William skal ikke tage laks med – den har Richard sat sig på! Hvad med et røget rensdyr i stedet?
    Med Kims afbud overtager jeg flæskestegen.
    Alle tager en håndfuld bajere med og jeg sikrer at der er reserver af samme i kælderen.
    Vel mødt!

  2. hej finndrenge jeg bliver detsvære nødtil at melde fra til jullefrokosten håber at en af jer andre vil medtage et svin med svær håber i får en super dag/aften med julehilsen mureren

  3. Hvad med lidt ost?
    Jamen OK – så tager jeg det med og kommer glad 🙂
    Lars JC
    _/) _/) _/)
    ~~~~~~~~

  4. 20 responses to:: er det en kommentar eller et svar eller responce forstår ikke systemet.. skriv et svar skriv et respondere, skriv en kommentar ? er der forskel og forklar lige forskellene,- gamlinge gider ikke tænke over det lav det simpelt PFT mb

  5. Skriv svar/ skriv kommentar ………aner ikke om jeg tilmelder mig elle jeg plot skriver noget et tilfældigt sted.
    Undskyld os gamlinge som ikke forstår systemet ….. men jeg kommer ,- og bringer kunst fra ” det salte køkken” som altid.

  6. Hej alle, nu når I har spist jer tykke og fed d. 13. dec. og jeres sejlertøj strammer så se på min hjemmeside teamelmer.com og se under Easy Wrap by Henrik Elmer. Det er et nyt produkt, der er kommet til Danmark, der strammer kroppen op og det virker. God jul alle sammen og god vind i et nye år.

  7. Det er jo altid spændende om nøddebrune Bøggild kommer, men han er god til at melde sig til 🙂
    Jeg kommer med ris svøbt i fløde og mandler med tilhører frugtsovs.

  8. Vil lige høre om der er fri pump under hele frokosten. For en ellers går anden ikke af eller det ender men en nedsmeltning ude af kontrol. Alternativt er det en and. Men hvis død stivheden indtræder og man har husket et grøntlyseblåt flag med et billede af Samanta Fox. Kan dette sættes på 3/4 stang under agreementet kan individuel pumpning fraviges. Såfremt at jury er indforstået i dette. Ved overtrædelse vil der kunne idømmes en straf. Der i værste fald er at blive udsat i Svensk farevand stærkt påvirket af spiritus.
    Hvis det hele ikke er en AND nedkommer jeg med en uden lunte.

  9. Jeg deltager også gerne.
    Helst vil jeg lave tredobbelt Ucha a la kontraspionagechef (navnet er inspireret af Franks sprængte and), men denne ret ligger i periferien af den traditionelle danske julefrokost. Dog kan Ucha udmærket ledsages af forskellige typer snaps og øl i rigelige mængder. Medmindre der er en overvældende interesse for Ucha, vil jeg medbringe rugbrød, lyst brød og engelsk julekage. Det hele er hjemmebagt. Rugbrødet og kagen er imprægneret med h.h.v. øl og spiritus. Kagen i mængder, som forhåbentligt kan smages.
    Jeg udskriver samtidigt en konkurrence:
    hvad er Ucha?
    hvorfor er den tredobbelt?
    hvem er kontraspionagechefen?
    hvorfor laver kontraspionagechefen mad?
    Præmien, og hvordan vinderen kåres, overvejer jeg endnu i skrivende stund.
    Med mystiske hilsener
    Christian.

    • Hej Christian!
      Jeg har smagt ucha i Letland!
      Det var ikke den store kulinariske oplevelse! Fisk i suppe kogt med kartofler og gulerødder (den størrelse vi fodrer heste med). En tredobbelt er vel så med tre slags fisk?
      Jeg stemmer for dit hjemmebag!
      Sådan en engelsk plumkage med spiritus er jo helt suveræn. Og rugbrød med øl det lyder spændende.
      MSH Flemming

    • Så udelader jeg Ucha af den klassiske danske julefrokostmenu, og jeg går i gang med at imprægnere kagen.
      Jeg faldt i øvrigt over en opskrift på stegte og marinerede sild, hvis den skulle have interesse.
      Flemming har besvaret et spørgsmål rigtigt; Ucha er ganske rigtigt fiskesuppe; men den tredobbelte indeholder langt flere fisk end tre.
      Hvordan går det med kontraspionagechefen?

  10. Deltager, men jeg kommer direkt fra Oslo færge så jeg skal nok har mest drikkervarer medmindre der er nogen Norske specialiteter der kan tyder…

    • Ja, jeg ville sætte stor pris på rakfisk a la Norge. Det er en vidunderlig delikatesse med en stærk og karsk aroma. Rakfisk skal spises på groft rugbrød med kartofler og purløg. Desuden bør rakfisk have selskab af både øl og snaps under opholdet i maven.

    • Så ser det ud som jeg skal medbring rakfisk, gravadlaks eller en helt tredje ukendt produkt fra de norske

    • Hej Richard, gider du lige give mig et ring på 30557762. Mange hilsener, Svend (tidl. Bongo the Beast, nu Bongo the Beauty).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s