Helly Hansen Cup 2014 – Beretning

KDY havde igen lagt sig i selen for at arrangere et rigtig godt stævne. Officials var i hopla og baneledelsen var knivskarp med lige startlinier og gode baner. For at sikre en hurtig afvikling og så lidt interferens mellem de to starter som muligt var banesystemet den gode gamle olympiske trekantbane med mærkerne til bagbord. Sejladstiden var mellem 50-60 minutter.

På land var der disket op med grillpølser og moleøl.

Morten Bro Eriksen har taget gode fotos og har bragt denne fine beretning på minbaad.dk

KDY har skrevet en god beretning for stævnet som bringes her nedenfor.

Af Jan Helge Madsen, KDY

På førstedage af Helly Hansen Cup blev der sejlet 4 sejladser i jævn vind fra nord.

I jævn vind fra nord fik 9 505-joller, 9 Finn-joller og 6 Laser-joller 4 gode sejladser ud for Rungsted Havn.

Med 4 førstepladser så ligger Jørgen og Jacob Bojsen-Møller fra Hellerup Sejlklub klar i spidsen af 505 feltet, efterfulgt af Jan Saugmann og Jakob Karbo ligeledes fra Hellerup Sejlklub på en andenplads. Tredjepladsen har Mikkel Christiansen og Mads Christensen fra Aalborg Sejlklub.
I Finn jollerne har Jørgen Svendsen fra Hellerup ligeledes lagt sig solidt i spidsen med 4 førstepladser, efterfulgt af Otto Strandvig fra KDY, og Michael Staal fra Dragør Sejlklub på tredjepladen.
Laserne føres i samme suveræne stil med 4 førstepladser af Christian Gunni fra KDY, efterfulgt af Micael Lundgren fra Malmö SS på andenpladsen og Henrik Nørgaard KDY på tredjepladsen.
Til søndagens sejladser er der også tilmeldt 4 Trapez-joller


Efter i alt 6 sejladser, blev vinderene fundet i Helly Hansen Cup 2014.

Søndagen startede med meget lidt vind og sejlerne blev holdt inde ved udsættelse på land, meden banelederen sejlede uf for at finde mugheder for gode sejladser. Efter en time tålmodighed så blev sejlerne sendt på vandet, og ca. kl. 12.00 blev sejladserne sejlet i let vind.

Det krævede yderlig tålmodighed inden anden sejlads blev starte lidt over 14.00. Og dermed blev der afholdt 2 sejladser søndag, og i alt 6 sejladser i weekenden. Og alle i solskin, om en der var meget mindre vind søndag end lørdag.

Vinderene af Helly Hansen Cup 2014 i 505-jollerne, blev Jørgen og Jacob Bojsen-Møller fra Hellerup. De kan Danmarksmester, selvom det desværre ikke blev til DS plaketter, da der ikke var nok startende både i år. på andenpladsen kom Jan Saugmann og Jakob Karbo fra Hellerup og Mikkel og Mads Christensen far Aalborg Sejlklub.

Finn-jolle klassen blev vundet af Jørgen Svendsen fra Hellerup, foran Michael Staal fra Dragør Sejlklub og med Frank Hansen fra SSSK på tredjepladsen.

Laser-jolle klassen blev vundet af Christian Gunni fra KDY, foran Teit Hornbak fra Heller og med Mical Lundgren fra Malmö SS på tredjepladsen.

Trapez-jollerne sejlede kun søndag, og her vandt Ib Hougs og Jens Harresen fra SSS, foran Johan Scheel og Malene Normann fra Bramsnæs, og med Lene Ejlersen og Dorte Friss også fra Bramsnæs på tredjepladsen.

Resultaterne kan ses her!

På gensyn om ikke før, så til Helly Hansen Cup 2015 fredag den 5. juni og lørdag den 6. juni 2015.

 

foto 3

foto 3

foto 2

foto 2

foto 1

foto 1

 

One response to “Helly Hansen Cup 2014 – Beretning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s