Mellemtid – Måling og vejning

Kære medlemmer,

Hermed en kort opdatering på bestyrelsens arbejde med, at få skabt en farbar vej for fremtidige målinger og vejninger. Først og fremmest, så skal det understreges, at bestyrelsen har en stor interesse i at få løst vores udfordringer på området. Der foregår megen kommunikation bag kulisserne for, at vi kan komme med en løsning.

Dernæst vil jeg godt på DFA’s vegne mane folk til besindelse, og henstille til at vi prøver at bevare en god tone i klassen, dette såvel ansigt til ansigt som på diverse online fora. Det skylder vi hinanden og det er det eneste som er befordrende for at vi kan finde en løsning. Nuvel, der er kommet et indlæg fra et medlem som bestyrelsen har valgt at  bringe i forkortet udgave og anonymisere afsender. Pointen er bekymringen måske er vigtigere end afsenderen. Den bekymring som der gives udtryk for er til dels den samme som bestyrelsen har. Det nytter heller ikke noget, at udtrykke den holdning, at bestyrelsen er imod ideen “fordi I bare er nogle rige svin, som køber nye både og nyt grej hele tiden”. Personligt sejler jeg i en 16 år gammel jolle, med en 11 år gammel mast til mit ni år gamle sejl. Mastekurve og sejl passer nogenlunde som håret på en svensker, så det er ikke det som er bevæggrunden til at bestyrelsen sætter foden ned.

Bestyrelsen har til opgave, at sørge for at klassereglerne bliver overholdt.

I forhold til den videre vej, så har jeg i morges foreslået en hurtigtarbejdende komité og har indstillet mig selv til at samle de folk, som skal finde en langtidsholdbar løsning i DFA regi. Resten af bestyrelsen har givet mig grønt lys til at nedsætte et udvalg og jeg vil begynde at prikke til de medlemmer af DFA som jeg, med bestyrelsens input, mener vil være gavnlige for projektet. Indtil løsningen bliver præsenteret, så prøv at bevare roen.

Tro os, bestyrelsen ønsker ikke at splitte medlemmerne op, tværtimod skal der være plads til alle Finnjoller og deres rorgængere.

Med venlig hilsen

Christian Qvist

4 responses to “Mellemtid – Måling og vejning

  1. Hej Christian, jeg deltager gerne både i planlægning og gennemførelse således at vi kan få det på plads.

    • Det lyder godt. Jeg har fået et tilsagn yderligere og én som er i tænkeboks weekenden over. Du hører nærmere 🙂

  2. Hej Christian. Helt enig, og 1000 tak for swift action. Jeg vil da gerne sige at tonen efter min mening har været yderst sober, eller som vi plejer at sige, rå og hjertelig. Jeg er desværre ikke til rådighed for de næste par uger, pga af forskellige arrangementer, hvoraf det ene er en 2 gange 60 års frokost, hvor dette emne sikkert også vil komme på agendaen, men jeg vil meget gerne deltage på et senere tidspunkt, om ikke andet så som simpel arbejdskraft. DEN 18

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s