Måling og vejning

Finnsters,

Et af de helt store ønsker er en måle/vejedag. Det er ikke noget bestyrelsen er i gang med at planlægge, så hvis det skal flyve, så skal der nogen frivillige på banen. Der skal findes det rigtige grej, en måler, lokalitet og en weekend eller to, hvor eventet kan finde sted.

Mit foreslag er, at I som er gerne vil have vejet både melder ind med hvad I praktisk vil bidrage med.

Brug gerne denne tråd til melde ind med kompetencer,

SH Christian Q

11 responses to “Måling og vejning

 1. Måling og vipning.
  Her måles snedybder i meter og carving radier ligeledes i m. Vipning er når man vippes af trækliften. Jeg håber i finder en løsning på problematikken. Ellers bliver polyster cup jo lidt tynd besat, jævnfør sidste måling i Glostrup! Hilsen fra et sol og snebegunstiget Alp dHuez.

 2. Hej Christian. jeg kommer på lørdag. Har været med til det før, og har kopi af de instruktioner vi fik fra IFA sidst vi gjorde det. Har også kopier af det indlæg der skal sættes ind i målerbrevet. Lad os “lege lidt” på lørdag og se om vi kan genskabe nogle fornuftige resultater.såved hvordan det skal gøres når vi har en måler tilstede
  S

 3. Hej med jer.
  Jeg vil også gerne have målt min jolle. Min tekniske snilde er yderst begrænset, men jeg mener at kunne udføre forefaldet arbejde.
  Vh. Ane
  Ps fantastisk flot og velfungerende side.

 4. Det vil være hensigtsmæssigt at måle i Vallensbæk mindst en dag da de fleste både er der i forvejen. Jeg har hverken vægt eller andet udstyr men vil gerne hjælpe hele dagen.

  • Hvis viu mkan låne hallen i Vallensbæk er det niok at foretrække da vi der måske kan lade opstillingen stå i nogle week ender. Vi er flere her fra Dragør der gerne stiller op en lørdag og/elelr søndag. Jørgen Lindhartsen har indviglet i at deltage, da han har prøvet det nogle gange. Vi skal bruge en vægt der er blevet checket fornyligt, så her har OK Jolle klubben en god vægt vi lånte sidst.

   Hellerup hallen er selvfølgelig en god mulighed, og Svends lyder også god, og om der er en ½ eller hel times kørsel til og fra er vel næste ligegyldigt når først man skal have båden rigget at og sat på trailer.
   Richard

 5. Hej, vil gerne være med til målingen. Kan i givet fald nok låne en opvarmet garage for et mindre beløb. Problemet er, at den ligger i Havnsø, 100 km fra København.

  • Hellerup Sejlklub om lørdagen kunne være et rigtig godt alternativ (ikke søndage da hallen er fuld af 606 seniore til klargøring)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s