Nytårs-update

Gents og Ane,

Godt nytår!

De næste par dage, vil jeg arbejde lidt med hjemmesiden. Det betyder, at tingene muligvis ikke er hvor de plejer, eller der kan være lidt uregelmæssigheder. Det er selvfølgelig i en højere sags mening, så resultatet skulle gerne være at siden bliver bedre end den er nu. Jeg har fået mange tilbagemeldinger, dem vil jeg så vidt muligt tage hensyn til, dog kan jeg ikke garantere at det bliver lige præcis som DU gerne vil have det.

I mellemtiden hold øje med siden Kontingent 2014. Bestyrelsen har besluttet at prøve noget nyt i år; nemlig at lave online-betaling og samtidigt benytte lejligheden til at få opdateret vores registre. Det eksistererende register vil blive bevaret i sin nuværende form, men vil ikke blive opdateret bagud.

I forbindelse med det nye register er der mulighed for at tilføje diverse oplysninger om din jolle og dit grej. Forhåbentlig er du med på ideen, formålet skulle gerne være at det bliver nemmere at spørge om hjælp og lure den rigtige vej frem.

Tak for tålmodigheden.

Christian Qvist

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s