Træning med Michael Hestbæk 16. november 2013

8 Finn & 1 F18 på vandet, til 2-3 timers høj intensitetstræning i 5 – 9 m/s. MANGE nær kollisions situationer, efter banen var udlagt så at vi var sikre på mange båd til mange bådssituationer. 15 starter, Michael Hestbæk satte overliggeren højt, og var over os på vand og land. Efter lidt mandefald på vand, blev seancen afsluttet med en times syretræning, i den tiltagende vind. Det var nogle trætte krigere som blev set på slæbestedet. Kort de-briefing med den legendariske, Pasta Hestbæk som det søde tilbehør. Super fed dag, hvor det på intet tidspunkt var svært at holde varmen. Vi kører på igen næste lørdag den 23. november, igen kl. 09:00 i juniorhuset til briefing.

Se video her: https://www.facebook.com/photo.php?v=10202289588071771&notif_t=like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s