Flæske Cup 2013 – 9. november 2013

Flæske Cup 2013 i VSK, blev en succes. Ikke så meget på grund af vejret, men mere ud fra kriteriet antal tilmeldte, den gode flæskesteg og samværet. 28 tilmeldte er ikke dårligt for et stævne så sent på sæsonen. Desværre var vejret bestemt ikke med os, så allerede fra morgenstunden var der to lejre. Dem som mente at det værste bygevejr var overstået, og dem som mente, at det dårlige vejr slet ikke var begyndt. En ting kunne alle dog blive enige om. Lystløgnerne inde på Lyngbyvej havde før taget fejl.

Anyways, kaffekanderne blev tømt, morgenmaden blev spist og en gruppe på 10-11 Finnsters trak i arbejdstøjet. Dommerbåden målte 8-9 m/s, så den burde være til at få et par sejladser i kassen.

Vejrguderne var ikke helt enige, for i løbet af ganske kort tid øgede vinden  til 12-14 m/s. Men det var selvfølgelig først da vi var kommet på vandet. Deres udsendte reporter var med på topmærkebåden, og jeg skulle hilse og sige, at søerne i den grad rejste sig. Dommerbåden og formanden blev enige om, at det ikke var vejr at sejle i, så feltet blev sendt i havn igen. Jeg fik lidt video i kassen som ses her. Det ser sjovt ud, ikk’? Det var det også. Faktisk så sjovt, at der var nogle som bare skulle ud have en tur mere. Om det var en god beslutning, er det nok mest Svend og Mads som kan udtale sig om. Men, efter et par kæntringer og lidt bundprøvetagning kom alle godt i havn igen. Her var der linet op med varme brusere, flæskesteg ad libitum og julebryg. En god afslutning på en begivenhedsrig formiddag.

For Lars Hall betød afslutningen også, at han nu kan fortælle dem hos Oracle, at han er vinder af DFA’s rangliste 2013. Et stort tillykke til en sand gentleman!

Lars Hall, vinder af ranglisten 2013

Lars Hall, vinder af ranglisten 2013

IMGA0564

Jørgen Svendsen. Årets hot shot

IMGA0557

Stachel is in da Haus

IMGA0560 IMGA0558 IMGA0555 IMGA0549 IMGA0546 IMGA0545 IMGA0544 IMGA0543 IMGA0542

One response to “Flæske Cup 2013 – 9. november 2013

  1. Vi følte os en anelse som nogle “pislinge” da vi besluttede os for at pakke sammen inden vi havde pakket ud, men efter at have læst beretningen tror jeg nok at vi gjorde Vallensbæk kommune en tjeneste ved ikke at tage på vandet, for der havde garanteret været en del oprydning af diverse komposit materialer på stranden såfremt vi ikke alle var gået i pislingemode 🙂

    Ses næste år til en gang svin!

    Hilsen Tom B.
    A-cat

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s