Evaluering fra Gold Cup i Tallinn

Martin Boidin har sendt os denne de-briefing fra Gold Cup

Hej Alle Finn Jolle sejlere

Jeg er nu hjemme i Danmark igen efter at have deltaget i min første Gold cup. Stævnet blev afholdt i meget let og springende vind, hvilket gav meget udfordrende sejladser. Den maksimale vind vi nåede op på var 4 m/s.

Jeg var alt i alt meget tilfreds med stævnet især over at jeg i enkelte sejladser viser at jeg godt kan følge med oppe i toppen. Jeg glæder mig til at arbejde videre med min fart og teknik i båden over vinteren og målet er næste år til Gold Cup at gøre det bedre.

Mange hilsner

Martin

Gold cup 2

DEN 23

DEN 23

One response to “Evaluering fra Gold Cup i Tallinn

  1. Super at du er motiveret. FGC var ikke nemt, og vel første gang en junior vinder FGC.
    Mvh.
    Kenneth

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s