Søndag

Søndag var dagen som var stålsat på at være bedre end lørdag. Umiddelbart skulle man mene at der var en overkommelig opgave. Men hvis man ikke har forudsætningerne til at løse en opgave, så kan det godt gå hen og blive svært.

Det begyndte ellers godt. En anelse mindre vind, ingen hvide skumtoppe i horisonten og så videre i den dur, I har fået billedet.

Nå men. Så kom Staal. Og det som sker når Staal skifter til sejltøj det er, at himlen åbner sig og det begynder at regne. Ikke bibelske dimensioner med frøer og fisk og den slags, men det regner. Den opmærksomme læser vil nu have fået et dejavu til beretningen fra i går. Og det er med fuldt overlæg. For dagen lignede på mange måde en kopi af lørdagen. Og så er det ligesom ikke lykkedes for søndagen at være bedre, vel? Nej. Dog var det nogle andre som kæntrede, blandt andet undertegnede. Og Kenneth. Når Kenneth vælter så er det svært. Det ved alle.

Nå men, der blev sejlet tre sejladser. I tredje sejlads havde Svend krammet på hele banden, altså de som var tilbage, og så kom der et 40 grader vindspring. Og så står verden altså ikke mere. Svend er blevet gode venner med sin 1/2 bror, så alt er godt igen.

På podiet var nogle af de lokale, Jacob og Mads. Rækkefølgen kendes ikke lige, men imens de to blev båret i guldstol op på torvet for at blive fejret af hele byen, måtte vi andre med bøjet nakke og skammen malet i ansigtet pakke joller og køre hjem. Hjem og træne til næste år. For vi ses næste år. I smilets by 🙂

NEWSFLASH:
RESULTATLISTE
Århus_2013_resultat

OPDATERET RANGLISTE
KLIK HER

3 responses to “Søndag

 1. Hej Svend
  Det var jo er ærlig sag at have fået en bom i hovedet, og derved så du verdenen i flere perspektiver. Man kan jo knap se det på billedet, udover det lidt skæve ansigt, det fjerne blik, og de vaklende ben. Godt at storebror Hall var der til at støtte. Vi ses i Rupenhorn, og VSK:-)
  Mvh. Kenneth

 2. Hej Christian, fine rapporter fra weekenden, men ser nu at man skal være forsigtig med hvilke fotosessions man stiller op til. :-). DEN 249. Svend

 3. Hej Aarhus kombattanter!
  Det var velnok en dejlig positiv beretning fra en var der! Mange klasser giver naturligvis “ventetid, ventertid, etc” God damn it!!! Bare jeg også havde været der! Virkeligheden havde mig bundet i Dragør! Nå, men næste år lader det sig måske ske!
  Tak Christian for en god Update!
  DEN 77 Flemming

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s