Først blæste det

Så blæste det lidt mere. Og for at runde dagen rigtigt af, så sluttede dagen med at det blæste yderligere op.

Det har ellers været en spændende dag, som udover at være blæsende, startede med en ordentligt regnbyge. Så var der ligesom sagt velkommen til Århus.

Dagen har ellers budt på masser af vandleg, bytte både og ikke mindst en del ventetid mellem starterne. Lad os tage det fra en ende af; i krabsø og masser af luft ned af bakke, var der mere end en som væltede. Nogen var hurtigt oppe igen og andre brugte lidt mere tid på det med at rejse skøjten op igen. En enkelt blev sågar taget i mål mens han var kæntret. Det er noget som tærer på kræfterne, men Kenneth viser sig atter fra sin mest godmodige side og tog den på hovedet i baljen så der atter kunne komme styr på det. En sand sportsmand! Finnjollerne var ikke de eneste som væltede på Bravo banen. Contenders kan også vælte på kryds. Og halvvind. Og alle andre retninger. Ligesom Wayfarer og Bananbåde.
Så var der det med at bytte både. Udover Kenneth og Christian Poulsen, så synes Ole at det med at lave kæntringsøvelser var en brilliant idé. Hvilket bedre sted at lave dem end under Bøgeskovens lumske vinde!? Som sagt så gjort. Men Ole må have haft en lang uge, i hvertfald kunne han ikke få den op, jollen. Det blev Svend lidt træt af at se på, så Ole og Svend byttede joller. Ole mente at det måtte være hans gamle jolle den var gal med, så for lige af teste hypotesen valgte han at kæntre Svends. Det gik ikke meget bedre, men nu ville Svend så godt have sin egen nye jolle igen. Så det fik han og til sidst var alle i havn igen. Og det var vidst meget godt. Nu har jeg aldrig været nogen wind guru, men det var åbenlyst at der nu kom endnu mere luft.

Da dagen var omme var der gennemført tre sejladser, det kunne være blevet til flere, men med alle kæntringerne fordelt på fire klasser var der meget ventetid på banen. Måske Finnjollerne ville være mindre fejlcastede blandt E-jollerne som alt andet lige sejler og ser en bane på samme måde som Finnjollerne.

Resultatet er at nogen vandt og nogen kom til sidst. Den præcise rækkefølge kendes ikke her på redaktionen på Hotel Ritz, men uanset hvad så er der en som fører.

Senere på aftenen blev en del af den hårde kerne spottet i nærheden af vandet igen. Nærmere bestemt nær Kanalen i midtbyen, hvor sorgen over at skulle undvære de bedre halvdele blev skyllet ned med et par kolde fadøl, mens der blev håndsejlet.

I morgen kan da næsten kun blive god.

3 responses to “Først blæste det

  1. Kenneth er jo en rigtig sportsmad. Hvad mon hans puls er på billedet? Han ligner en vægtløfter, der har stangen på vej ned! Flot Kenneth. DenGamle77.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s