I morgen går det løs – Update fra Tallinn

Martin Boidin skriver:

Hej Alle

Så starter VM på mandag, som eneste danske deltager skal jeg ene mand stå for at repræsentere de danske farver, jeg vil gøre mit bedste. Vi ankom til Tallinn sidste søndag efter at have haft en uges træningslejr i Skovshoved.

De første dage i Tallinn gik med et teststævne, som gik ok. Starterne og strategien skal blive bedre til Gold Cup, men ellers var farten på kryds og læns blevet bedre.

Efterfølgende har haft nogle dage med mere træning, registrering igår samt sikre at båden er helt i top til Gold cup. Idag (lørdag) har vi afholdt hviledag, for at være helt friske til selve stævnet.

Organisationen har indtil videre vist at være helt i top. Generelt har Tallinn budt Finn sejleren velkommen med maner.

Alt i alt føler jeg mig klar, jeg synes jeg har haft gode forberedelser og kommer godt forberedt. I morgen søndag er der practice race, og mandag går det løs, jeg glæder mig til at forsvare de danske farver!

_/)_/)_

Martin

Jeg har vedhæftet 3 billeder: Det ene billede viser sejlområdet fra oven, taget fra dagens udflugt hvor vi tog op i Tallinn’s tvtårn.
Det andet er fra igår da båden skulle poleres.
Det sidste er et stemningsbillede fra havnen.

One response to “I morgen går det løs – Update fra Tallinn

  1. Hej Martin.
    Jeg var i Tallin i 1993 med en stor sejlbåd! Det var en fantastisk havn med mange sjove faciliteter! Bl.a var der en meget stor “sejltørrings hangar fra OL”. Den blev anvendt som salgs-bod for europæiske luksusbiler og andet “importeret (stjålet)gods”.
    Byen var helt fantastisk for os turister! Utrolige klubber, én med bla en Ford Continental cabriolet årgang 1967, hvor servering fandt sted af smukke letpåklædte servitricer. Tror ikke jeg har set magen til bar hverken før eller siden! Giv den nu fuld pedal på banerne og så når stævnet er slut, kan der vel blive tid til et besøg i byens natteliv. Flem DEN 77

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s