Finnjollesejler saver feltet midt over til OK-DM

I det netop afholdte DM for OK joller, perfekt afholdt af Bønnerup Strand Sejlklub, viste en af Danmarks bedste Finnsters, hvordan man skal sejle jolle.

Jeg rundede som nummer fire ved første topmærke, men sejlede hurtigt forbi de andre. Det blæste 11-12 m/sek. og det var ligesom at jeg satte båden i gear ud mod slagmærket. Jeg gik luv om Myralf, jeg blæste forbi ham og ved slagmærket bommede jeg, mens Lindhardtsen og Myralf stagvendte for ikke at kæntre, og så var jeg endnu længere foran.

Flot sejlet og tillykke fra Dansk Finnjolle Klub

Jørgen Svendsen til DIF-DM for Finnjolle 2013

Læs hele artiklen i minbaad.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s